Facebook Twitter

Voorzieningen

<< >>

Ruim 100 exclusieve camperplaatsen met luxe voorzieningen

Camperpark Zeeland ligt in een parkachtige omgeving en beschikt over ruim 100 gedeeltelijk verharde en groene camperplaatsen die allemaal met hagen zijn afgebakend.

Op het camperpark zijn specifieke en unieke campervoorzieningen aanwezig voor de noodzakelijke verzorging van uw camper.

Er is een ruim Camper Service Station met twee camperverzorgingsplaatsen. Hier kunt u schoon drinkwater tanken, uw afvalwater lozen en uw chemisch toilet legen en reinigen. Ook uw huisvuil kunt u hier verwijderen.

Tevens is het mogelijk om de voorruit van uw camper even te wassen tijdens uw vakantie / uitstapje, zodat u weer veilig op stap kunt.

Camperpark Zeeland heeft ruim 100 exclusieve en luxe camperplaatsen met privacy op een toeristische toplocatie aan het Veerse Meer en in de onmiddellijke nabijheid van de Noordzeestranden. De camperplaatsen liggen op 4 door bomen en bosschages beschutte en gedeeltelijk verharde grasvelden en liggen in een rustige, parkachtige en bosrijke omgeving. Ondanks de ruim 100 groene camperplaatsen is het camperpark kleinschalig van opzet.
De ruime, groene camperplaatsen worden door hagen van elkaar gescheiden, zodat u altijd uw “eigen plekje” heeft. De camperplaatsen zijn ruim met een gemiddelde grootte van circa 60 – 80 m². Er zijn camperplaatsen met zon en met schaduw. Op alle camperplaatsen kan gebruik worden gemaakt van gratis draadloos internet (WiFi). Door de ligging aan de rand van het bos hebben enkele plekken wel minder goede ontvangst van satelliet-TV door de bomen. Als u gebruik wenst te maken van uw satelliet-TV let u hier dan op bij het kiezen van uw camperplaats bij het inchecken.

Op alle camperplaatsen is de mogelijkheid van een eigen stroomaansluiting met 16 A (max. 3.520 Watt). Er is een nieuw en verwarmd centraal sanitairgebouw met douches, wc’s, een wasserette (met wasmachine en wasdroger), een afwasmogelijkheid en een informatiepunt met informatie over de mooie omgeving.

Op Camperpark Zeeland zijn de volgende luxe voorzieningen aanwezig:

  • Nieuw, verwarmd en comfortabel sanitair (WC’s en douches)
  • Wasserette met wasmachine en wasdroger + afwasplaatsen
  • Informatiepunt omgeving
  • Stroomaansluitingen van 16 A (max. 3.520 Watt)
  • Gratis draadloos internet (WiFi)
  • Camper Service Station met 2 camperverzorgingsplaatsen t.b.v.:

– Tanken schoon drinkwater
– Afvoeren vuil water
– Lozen chemisch toilet
– Afvoeren huisvuil
– Wassen voorruit