Facebook Twitter

Tarieven uitleg

Camperpark Zeeland probeert met haar unieke formule aan de wensen van alle onderscheiden groepen camperaars tegemoet te komen en in een duidelijke behoefte aan specifieke camperplaatsen met voorzieningen in Zeeland te voorzien.

Uit het ‘NKC ledenonderzoek 2012’ van de Nederlandse Kampeerauto Club, met 26.000 leden de grootste kampeerautoclub van Europa, kwam naar voren dat camperaars verschillend gedrag vertonen bij de keuze voor een overnachtingsplaats en de bereidheid om daar voor te willen betalen in relatie tot de behoefte aan en de aanwezigheid van voorzieningen.

Uit het onderzoek kwam de volgende driedeling naar voren:

Voorkeur van camperaars voor overnachten

  • 42% van het aantal campergebruikers overnacht het liefst op een vrije of speciaal aangewezen camperplaats. Zij accepteren het ontbreken of slechts in beperkte mate aanwezig zijn van faciliteiten. Het gevoel van ultieme vrijheid is veelal overheersend.
  • 48% geeft de voorkeur aan een camping, die vaak het einddoel van de dagreis vormt. De faciliteiten en veiligheid die een camping biedt, worden gewaardeerd en de kosten en beperkte toegang en openingstijden van de camping worden geaccepteerd.
  • 10% heeft geen specifieke voorkeur; de voorzieningen, prijs/kwaliteitsverhouding en de ligging ten opzichte van de te bezoeken adressen zijn hier doorslaggevend.

In 2010 waren deze percentages nog respectievelijk 35%, 35% en 30%. Er is dus een scherpere tweedeling ontstaan in de afgelopen jaren.

Basis en uitgangspunt van Camperpark Zeeland is de mogelijkheid om op een legale en veilige manier en tegen een betaalbare prijs gebruik te kunnen maken van een camperplaats voor alleen de overnachting en het gebruik van de voor een camper noodzakelijke basisvoorzieningen.

Dat wil zeggen: kunnen overnachten op een eigen, afgebakende camperplaats, inclusief het gebruik van het Camper Service Station voor het lozen van afvalwater en het legen van het chemisch toilet. Bovendien kunt u gratis gebruik maken van de toiletten en van gratis draadloos internet (WiFi).

Aanvullend op het bovenstaande is het mogelijk voor camperaars die daar prijs op stellen om op basis van een ‘cafetariamodel’ – en tegen aanvullende betaling – ook gebruik te maken van onze luxe voorzieningen. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om het gebruik van stroom, douches, wasmachine, wasdroger, de afwasmogelijkheid en de afname van schoon drinkwater.

Onze filosofie is: ‘alleen betalen voor wat u gebruikt’.

Dit, in combinatie met de zeer ruime openingstijden die u gedurende 365 dagen per jaar veel vrijheid in komen en gaan bieden, leidt tot een concept dat naar onze mening alle onderscheiden groepen camperaars zal aanspreken.

Indien u langer dan één of enkele  dag(-en) op ons camperpark wenst te verblijven willen wij u graag op de mogelijkheid wijzen van onze aantrekkelijke arrangementen.

Voor camperaars die met grote regelmaat en voor langere tijd met de camper naar Zeeland komen wijzen wij tevens op de mogelijkheid om een voordelige jaarkaart aan te schaffen. U heeft dan gedurende een jaar (1 januari t/m 31 december) onbeperkt toegang tot ons camperpark voor een aantrekkelijke prijs. Voor 2013 zijn er slechts 25 jaarkaarten beschikbaar. Jaarkaarten zijn niet via de betaalautomaat te verkrijgen, maar dient u via ons e-mailadres aan te vragen.