Goed om te weten!

Wij willen u vooraf op de hoogte brengen van een paar praktische zaken. Is alles nog niet helemaal duidelijk? Kijk eens naar onze veelgestelde vragen. Als u daarna nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen!

Beschikbare plaatsen

Ons camperpark is grotendeels geautomatiseerd. De standplaatsen kunnen rechtstreeks via de website of bij de reserveringszuil op het park worden gereserveerd, en liggen onmiddellijk vast. U kunt een voorkeursplaats reserveren zodat u zeker bent van een specifieke plaats, er geldt dan een kleine voorkeurstoeslag als u vooraf reserveert. Als u boekt zonder voorkeur, zullen wij een plaats voor u inplannen. Een dag voor aankomst ontvangt u van ons een info-mail met uw reserveringsnummer. Het is niet de bedoeling dat u zonder overleg naar een andere plaats verhuist, omdat een plaats voor iemand anders gereserveerd kan zijn.

Aankomst- en vertrektijden

Op de dag van aankomst is de camperplaats vanaf 14.00 uur voor u beschikbaar. Op de dag van vertrek kunt u tot 12.00 uur gebruik maken van de plaats. Als de plek na u nog vrij is, bieden wij u de mogelijkheid om een late check-out te boeken. In dat geval kunt u tot 20.00 uur op de camperpark blijven.

Toegang

De slagboom werkt op basis van nummerplaatherkenning en opent automatisch  wanneer u met uw camper ervoor rijdt. Mocht de slagboom onverhoopt niet open gaan dan kunnen wij u telefonisch helpen (0118-700 225). 

Voorlopig staan wij toe dat u, naast uw camper, een personenauto of aanhanger meeneemt naar de camperplaats. U kunt het autokenteken apart vermelden bij uw reservering. Auto's en/of aanhangwagens moeten te allen tijde op uw eigen camperplaats worden geparkeerd (ook als er maar weinig plaatsen bezet zijn). Openbare (gratis) parkeerplaatsen bevinden zich direct buiten het camperpark-terrein.

Betaling

Contante betaling is niet mogelijk. Als u vooraf reserveert, betaalt u direct online via de link in de e-mail. Als u bij aankomst bij de incheckautomaat een plaats boekt, kunt u daar met uw betaalkaart betalen.

Ons camperpark heeft ook enkele faciliteiten die niet in de huurprijs zijn inbegrepen, namelijk:

  • Water tanken voor de camper
  • Camperclean-machine (voor het automatisch legen en reinigen van chemische toiletcassettes)
  • Douches
  • Warm water voor de afwas
  • Wasmachine
  • Droger

Voor deze faciliteiten kunt u contactloos betalen met uw betaalpas, smartphone of smartwatch.

Annulering

Annuleringen zijn gebonden aan de standaardvoorwaarden van onze brancheorganisatie Recron. U kunt ze hier vinden. Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten, zodat u in onvoorziene omstandigheden de annuleringskosten vergoed krijgt. U kunt deze verzekering afsluiten bij Recreatieverzekeringen of bij een verzekeraar van uw keuze.

Contact opnemen

Het camperpark is grotendeels geautomatiseerd en heeft geen receptie. Hoewel wij het park natuurlijk regelmatig bezoeken, zijn wij niet op vaste tijden ter plaatse. Wij zijn echter altijd beschikbaar als u vragen heeft of een defect wilt melden. Wij helpen u graag per telefoon of e-mail, onze contactgegevens vindt u hier.