Facebook Twitter

Over ons

Welkom!

Camperpark Zeeland is een unieke, comfortabele en rustig gelegen groene ‘campercamping’ aan het Veerse Meer die Pasen 2013 nieuw is geopend. Ons camperpark biedt uitsluitend en exclusief toegang en verblijf aan campers. Andere vormen van kamperen zijn niet toegestaan: ‘campers only’!
Camperpark Zeeland ligt op het voormalige eiland Noord-Beveland, direct aan de oever van het waterparadijs Veerse Meer, middenin het natuurgebied en dagrecreatieterrein ‘De Schotsman’ (met surfoever, waterskibaan en trailerhelling!) en op een steenworp afstand van de Veerse Gatdam, de Oosterscheldekering en de mooie, schone Noordzeestranden. Camperpark Zeeland ligt zeer goed bereikbaar en zeer centraal in de provincie Zeeland en is mede daarom uw ideale uitvalsbasis voor uitstapjes van zeer uiteenlopende aard en om al het moois dat vakantieprovincie Zeeland te bieden heeft te ontdekken en te beleven (link met omgeving maken!).

Camperpark Zeeland biedt plaats aan circa 100 campers op 4 door bomen en bosschages beschutte grasvelden. De verharde groene camperplaatsen worden door hagen van elkaar gescheiden. De camperplaatsen zijn gemiddeld circa 70 – 80 m² groot. Er zijn plaatsen met zon en met schaduw.

Camperpark Zeeland ligt in een prachtig natuurgebied (link Staatsbosbeheer invoegen) met bijzondere flora en fauna (o.a. orchideeën en reeën). Wij verzoeken u daarom met respect om te gaan met de omgeving van het camperpark. Onze gasten zijn rust- en levensgenieters (natuur-, cultuur-, en strandliefhebbers) en mensen die graag actief en gezond bezig zijn (wandelen, fietsen, wind- en kitesurfen, zeilen, waterskien, etc.). Wij hebben geen kantine, geen speelvoorzieningen voor kinderen en radio’s zijn verboden. Ook open vuur is verboden, maar barbecueën is, mits dit veilig gebeurt en ruim boven de grond, toegestaan.

Op Camperpark Zeeland zijn de volgende luxe voorzieningen aanwezig:

• Nieuw, verwarmd en comfortabel sanitair (WC’s en douches)
• Wasserette met wasmachine en wasdroger + afwasplaatsen
• Stroomaansluitingen van 16A op 75 van de 100 plaatsen
• Camper Service Station met 2 camperverzorgingsplaatsen t.b.v.:
• Tanken schoon drinkwater
• Afvoeren vuil water
• Lozen chemisch toilet
• Afvoeren huisvuil
• Wassen voorruit
• Controleren bandenspanning / oppompen banden

Camperpark Zeeland is het gehele jaar door geopend en is volledig geautomatiseerd. Er is geen receptie: u kunt tussen 8.00 uur ’s ochtends en 24.00 uur ’s avonds aankomen en zelf via de betaalautomaat bij de ingang eenvoudig inchecken. U kunt te allen tijde met uw toegangs-/ betaalkaart het camperpark verlaten met uw camper. Vanaf 22.00 uur ’s avonds is er avondrust, vanaf 24.00 uur tot 8.00 uur nachtrust. Camperpark Zeeland is met hekwerk omheind en wordt 24 uur per dag met videocamera’s bewaakt. Bij vragen of in geval van nood kunt u telefonisch of via de intercom bij de ingang contact opnemen met de beheerder.

Wij wensen u een fijn verblijf op Camperpark Zeeland!