Eten & drinken

In de omgeving van Camperpark Zeeland vindt u heerlijke restaurants voor een lunch of diner. Graag zetten we enkele restaurants voor u op een rij die in onze ogen een aanrader zijn.

  • Restaurant de Brouwerij- Op nog geen 10 minuten rijden van het camperpark vindt u dit gezellige restaurant in Kamperland. Kom hier gezellig lunchen voordat u de omgeving gaat ontdekken. Of kom dineren nadat u een dag op pad bent geweest in Zeeland. Van vlees tot vis, voor iedereen staat er wel wat lekkers op de menukaart. Ook de kinderen zullen niks tekort komen!
  • Brasserie Bonnes- Dit fijne restaurant vindt u ook op 10 minuten rijden van het camperpark, op de dorpsdijk van Vrouwenpolder. Hier kunt u terecht voor een hapje eten in het restaurant of voor een borrel op het terras, met het Veerse Meer om de hoek.
  • Foodtube- In Kamperland kunt u heerlijk eten bij Streetfood Bar Foodtube. Hier kunt u terecht voor de meest variërende gerechten. Heerlijke gerechten voor bij de borrel, maar natuurlijk is er ook een uitgebreide menukaart voor lunch & diner. Eet u liever op uw camperplaats? Bij Foodtube kunt u ook eten afhalen!
  • Basilic Ristorante- Bent u gek op Italiaans eten? Dan zit u goed bij Basilic Ristorante. Kies uit de Italiaanse klassiekers, maar ook vis- en vegetarische gerechten staan op het menu. Elk gerecht wordt traditioneel en ambachtelijk bereid met een dunne, krokante bodem.

Ontdek meer restaurants in Kamperland