Zeeland...waar het vakantiegevoel direct begint!

Zeeland is een uniek stukje Nederland. De ultieme plek om te ontspannen aan zee, maar ook om van alles te beleven. Het is de vakantiebestemming voor watersporters en strandliefhebbers. 

We hebben de leukste activiteiten voor u op een rijtje gezet.

Check beschikbaarheid en boek direct
Zoeken
Noord-Beveland

Noord-Beveland

Ervaar hét eilandgevoel op Noord-Beveland met dichtbij de Noordzee, Veerse Meer en de Oosterschelde.
Natuurgebied en dagrecreatieterrein De Schotsman

Natuurgebied en dagrecreatieterrein De Schotsman

Camperpark Zeeland ligt in natuurgebied en dagrecreatieterrein De Schotsman. Een onderdeel van natuurgebied het Veerse Meer.
Veerse Meer

Veerse Meer

Camperpark Zeeland ligt vlakbij het Veerse Meer. Dit brakwatermeer is een watersportparadijs voor waterskiërs, duikers, vissers, surfers, kanoërs en zeilers.
Nationaal Park Oosterschelde

Nationaal Park Oosterschelde

Nationaal Park Oosterschelde is een gebied van 35.000 hectare en daarbij het grootste Nationaal Park van Nederland.
Watersport

Watersport

Er zijn veel voorzieningen en watersportmogelijkheden aanwezig in de directe omgeving van Camperpark Zeeland voor beginnende en ervaren watersporters.
Wandelen

Wandelen

Met haar grote diversiteit aan natuur en cultuur is Zeeland een paradijs voor wandelaars. Vrijuit wandelen in een van de vele natuurgebieden, wandelen langs het strand, of een ontdekkingstocht met GPS? Zeeland ligt aan je voeten!
Steden en dorpen

Steden en dorpen

De oude Zeeuwse dorpen en steden zijn robuust en pittoresk tegelijk. Beleef de idyllische kant van Zeeland in een van haar prachtige historische plaatsen.
Deltawerken

Deltawerken

Na de Watersnood van 1953 werd besloten de Zeeuwse en Zuid-Hollandse kust beter te beveiligen door middel van de Deltawerken. De Deltawerken, een bijzonder stukje Zeeland die de moeite waard zijn om te bekijken.
Fietsen

Fietsen

Zeeland is een echte ‘fietsprovincie’! Dat is in 2010 gebleken tijdens het ‘Zeeuws Jaar van de Fiets’: de Giro d’Italia finishte in Middelburg en de Tour de France raasde dwars door de provincie Zeeland!