19 december 2023 - Team Camperpark Zeeland

Renovatie sanitair in het eerste kwartaal van 2024

Update 27 februari 2024: Momenteel krijgen wij veel vragen over de voortgang van de verbouwing. Het is nog niet duidelijk of het sanitair met Pasen operationeel zal zijn, al streven wij hier wel naar. Zodra de douches en andere voorzieningen klaar zijn, zullen wij dit op deze pagina laten weten. 

Update 18 januari 2024: inmiddels is een tijdelijk gebouwtje met wc's geplaatst en aangesloten. Hier kunt u gedurende de verbouwing gebruik van maken. Douches en afwasplaatsen zijn niet aanwezig, ook zijn de wasmachine en droger buiten gebruik.

Vanaf maandag 8 januari 2024 beginnen wij met renovatiewerkzaamheden aan ons sanitairgebouw. U kunt dan geen gebruik maken van de douches, afwasplaatsen en wasmachine/droger. Wel zal er een tijdelijke toiletvoorziening komen. Ook kan het zijn dat u overlast ervaart van de bouwwerkzaamheden. Hieronder kunt u meer lezen over de verbouwing.


Het sanitairgebouw is door de vorige eigenaar van het camperpark gebouwd als extra voorziening voor gasten met een camper, die veelal zelf een douche en toilet aan boord hebben. Maar in de praktijk blijkt hier toch veel meer gebruik van te worden gemaakt dan destijds was voorzien.

Daarom willen we deze voorziening graag verbeteren voor onze gasten. Er zullen meer wc's komen, deze worden ook ruimer worden en bieden meer privacy dan in de huidige situatie. Ook de douches worden ruimer, en deze krijgen eveneens volledig dichte wanden.