19 december 2023 - Team Camperpark Zeeland

Renovatie sanitair

Update juli 2024: alle werkzaamheden zijn klaar en het sanitair kan volledig gebruikt worden. Wij zijn blij met het resultaat en hopen dat onze gasten er veel gemak van zullen ondervinden!

Update 8 mei 2024: Alle voorzieningen zijn nu te gebruiken:

  • 5 wc's met eigen wastafel
  • 4 douches
  • wasmachine
  • droger
  • 2 afwasplaatsen

In de komende weken wordt aan de buitenzijde van het gebouw nog een luifel gebouwd, en zal de bestrating en beplanting nog verder worden afgewerkt.  

Update 30 maart 2024: Gisteren hebben we het nieuwe sanitair gedeeltelijk in gebruik kunnen nemen. De bouwwerkzaamheden zijn nog niet klaar, maar de volgende voorzieningen kunnen momenteel gebruikt worden:

  • Wc's (de wastafels bij de wc's zijn nog wel buiten gebruik)
  • 2 douches
  • Afwasplaatsen zonder warm water

De wasmachine en de droger zijn nog buiten gebruik. Na de paasdagen zal er verder aan het gebouw gewerkt worden, en hopen we de resterende voorzieningen zo spoedig mogelijk in gebruik te kunnen nemen. 

Update 27 februari 2024: Momenteel krijgen wij veel vragen over de voortgang van de verbouwing. Het is nog niet duidelijk of het sanitair met Pasen operationeel zal zijn, al streven wij hier wel naar. Zodra de douches en andere voorzieningen klaar zijn, zullen wij dit op deze pagina laten weten. 

Update 18 januari 2024: inmiddels is een tijdelijk gebouwtje met wc's geplaatst en aangesloten. Hier kunt u gedurende de verbouwing gebruik van maken. Douches en afwasplaatsen zijn niet aanwezig, ook zijn de wasmachine en droger buiten gebruik.

Vanaf maandag 8 januari 2024 beginnen wij met renovatiewerkzaamheden aan ons sanitairgebouw. U kunt dan geen gebruik maken van de douches, afwasplaatsen en wasmachine/droger. Wel zal er een tijdelijke toiletvoorziening komen. Ook kan het zijn dat u overlast ervaart van de bouwwerkzaamheden. Hieronder kunt u meer lezen over de verbouwing.


Het sanitairgebouw is door de vorige eigenaar van het camperpark gebouwd als extra voorziening voor gasten met een camper, die veelal zelf een douche en toilet aan boord hebben. Maar in de praktijk blijkt hier toch veel meer gebruik van te worden gemaakt dan destijds was voorzien.

Daarom willen we deze voorziening graag verbeteren voor onze gasten. Er zullen meer wc's komen, deze worden ook ruimer worden en bieden meer privacy dan in de huidige situatie. Ook de douches worden ruimer, en deze krijgen eveneens volledig dichte wanden.