15 maart 2022 - Team Camperpark Zeeland

Camperpark Zeeland wordt vernieuwd!

Camperpark Zeeland, al bijna 10 jaar een vertrouwde plek voor veel camperliefhebbers, is kort geleden door ons overgenomen en ondergaat een paar veranderingen. Hieronder kunt u meer lezen over de veranderingen en de voortgang hiervan. 

Welke veranderingen zijn er?

Op dit moment werken wij toe naar een meer geautomatiseerd park. Deze werkzaamheden zijn nog niet afgerond, maar wij geven u graag alvast een idee van wat er verandert ten opzichte van de oude situatie.

 • Reserveren en betalen gaat via de website, ook is het mogelijk hier een voorkeursplaats te boeken. Telefonisch of per e-mail reserveren is niet mogelijk. In afwachting van het ombouwen van de installaties op het park, nemen wij vooralsnog alleen reserveringen aan met een aankomstdag op of na 1 mei 2022. Zodra reserveringen voor de periode daarvoor mogelijk zijn, zal dit direct open worden gezet in het boekingssysteem.

 • Alle plaatsen zijn opnieuw genummerd, houdt u hier rekening mee als u weer op dezelfde plaats wilt staan als bij een eerder bezoek. Op de plattegrond kunt u de ligging zien en het bijbehorende nieuwe nummer. 

 • Voor reserveringen geldt een minimum aantal overnachtingen, doorgaans is dat 3 nachten en in het hoogseizoen 7 nachten. Indien wij kort van tevoren nog voldoende vrije plaatsen hebben, is reserveren voor minder nachten vaak ook mogelijk. In het Zoek & Boek systeem kunt u altijd de actuele reserveringsmogelijkheden zien.

 • Op de dag van aankomst kunt u vanaf 14.00 uur op de plaats, op de dag van vertrek kunt u tot 12.00 blijven staan. Er komt ook een mogelijkheid om een late check-out te kiezen (tot 20.00 uur), dit kan alleen als de plaats na u niet gereserveerd is. 

 • Omdat wij met reserveringen gaan werken, is het helaas niet altijd meer mogelijk om de plaats te verlengen. Als de plaats na u niet door iemand anders is gereserveerd, kan dit uiteraard wel. 

 • Zonder reservering aankomen blijft ook mogelijk, op basis van beschikbaarheid. Hiervoor blijft de aanmeldzuil op het camperpark bestaan. Daar kunt u, net zoals nu, met uw betaalkaart betalen (niet contant). 

 • Via het reserveringssysteem op de website kunt u de actuele bezetting/beschikbaarheid zien. 

 • Voorheen kreeg u bij aankomst een toegangskaart, deze verdwijnt helemaal.

 • Toegang tot het park en het sanitairgebouw gaat d.m.v. kentekenherkenning en een pincode. Als u van tevoren heeft gereserveerd dan kunt u bij aankomst direct doorrijden, de slagboom opent automatisch op het kenteken. 

 • Betalingen voor de voorzieningen zoals de douches en het camperservicestation gaan d.m.v. contactloos betalen met uw bankpas, smartphone of smartwatch.

 • Het is mogelijk om ’s morgens verse broodjes te laten bezorgen op het camperpark, hiervoor kunt u uw bestelling doen bij www.broodjesservicevrouwenpolder.nl. De bestellingen worden ’s ochtends tussen 6.45 en 8.15 uur in de wasserette van het sanitairgebouw neergelegd en kunt u daar zelf afhalen. 

 • Het veld dat voor de slagboom ligt (en voorheen als overloopveld werd gebruikt) zijn we momenteel volledig opnieuw aan het inrichten. Hier komen ook reguliere camperplaatsen met stroom, die op dezelfde manier als de andere plaatsen te reserveren zijn. 

 • Om de internetontvangst/wifi te verbeteren hebben we gezorgd voor een snellere internetaansluiting, en daarnaast is op elk veld de wifi-mast voorzien van nieuwe zenders. Wij hopen hiermee tegemoet te komen aan de vraag van gasten naar een goede wifi verbinding. Omdat de werking van het internet altijd afhankelijk blijft van veel verschillende factoren, kunnen we een probleemloze werking helaas nooit helemaal garanderen. Voor het gebruik van de wifi worden geen extra kosten berekend en is geen wachtwoord nodig.