Facebook Twitter

Ligging

<< >>

Toplocatie aan Veerse Meer en Noordzeestranden

Aan de oever en op de grens van meer, zee en bos

Camperpark Zeeland ligt op een zeer aantrekkelijke locatie aan de rand van het bos en direct aan de oever van het ‘watersportparadijs’ Veerse Meer. De camperplaatsen liggen midden in het natuurgebied en dagrecreatieterrein De Schotsman met surfoever, kabelwaterskibaan, trailerhelling en mooie wandel- en fietsroutes.

De camperplaatsen liggen bovendien op loop- / fietsafstand van de Veerse Gatdam en de lange, schone Noordzeestranden! Op de prachtige Noordzeestranden kunt u heerlijk wandelen, zonnen en zwemmen. Het Banjaardstrand – op slechts circa 2 km van het camperpark – is in 2012 opnieuw verkozen tot het schoonste Noordzeestrand van Nederland!

Ook de imposante Oosterscheldekering met Deltapark Neeltje Jans –  het grootste themapark van Zeeland over de Deltawerken, de kust en de zee – ligt op een steenworp afstand.

Bij de Veerse Gatdam (aan de Noordzeekant) en op Neeltje Jans (halverwege de Oosterscheldekering) zijn schitterende mogelijkheden voor kitesurfen.

Aan de overkant van het Veerse Meer ligt het pittoreske stadje Veere, waar u met een veerpontje voor zowel wandelaars als fietsers naar toe kunt varen.

Watersport

Door de ligging aan het Veerse Meer, en in de onmiddellijke nabijheid van de Noordzee, zijn nagenoeg alle vormen van watersport in de directe omgeving van Camperpark Zeeland mogelijk: windsurfen (Veerse Meer, rustig water), kitesurfen (Veerse Gatdam (Noordzee) en Neeltje Jans (Noordzee), ruiger water), waterskiën, wakeboarden, zeilen, duiken, kanoën, varen, zwemmen, etc. Er is naast het camperpark ook een boottrailerhelling.

Er zijn diverse scholen waar u zelf of uw kinderen de eerste beginselen van bijvoorbeeld het wind- en/of kitesurfen en van het zeilen kunnen leren. Waterskicentrum De Schotsman ligt direct ‘voor de deur’ van het camperpark.

Centraal in Zeeland, gemakkelijk aan te rijden

Camperpark Zeeland ligt zeer centraal in het hart van ‘vakantieprovincie’ Zeeland en is zeer gemakkelijk aan te rijden. Het camperpark is zeer goed bereikbaar via ruime toegangswegen en ligt dichtbij de belangrijkste doorgaande wegen. Door de centrale ligging in Zeeland is ons camperpark daarom uw ideale uitvalsbasis om heel Zeeland door middel van dagtripjes te bezoeken en beter te leren kennen. Ieder eiland binnen het voormalige ‘eilandenrijk’ heeft zijn eigen karakter en identiteit. De Zeeuwse landschappen, inclusief de indrukwekkende Deltawerken, zijn erg fraai en zeer afwisselend en nodigen u uit om te wandelen en te fietsen.

 Locatie Camperpark Zeeland: centraal in Zeeland!

Binnen een straal van 25 km van het camperpark treft u nagenoeg alle steden, dorpen, stranden en bezienswaardigheden aan die Zeeland zo bijzonder maken! Het Veerse Meer, de prachtige Noordzeestranden, natuur- en dagrecreatiegebied De Schotsman – met mooie wandelroutes direct vanaf het camperpark en een ‘surfoever’ waar u overdag met uw camper direct aan het water kunt staan! -, de Oosterscheldekering, de Zeelandbrug, Deltapark Neeltje Jans, Middelburg, Vlissingen, Veere, Domburg, Goes, Zierikzee ….. het is allemaal binnen een half uur met uw camper bereikbaar vanaf Camperpark Zeeland! Veel van de bovengenoemde zaken liggen zelfs op loop- of fietsafstand van het camperpark.

Maar ook Zeeuws-Vlaanderen, met het mooie plaatsje Sluis, en de schitterende Vlaamse steden Antwerpen, Gent en Brugge bij onze sympathieke Zuiderburen, zijn voor een dagtripje via de Westerscheldetunnel of via de snelweg A58 relatief dichtbij en snel en eenvoudig bereikbaar vanaf uw camperplaats op Camperpark Zeeland.