Facebook Twitter

Check-in / check-out

<< >>

Unieke selfservice check-in / check-out

Camperpark Zeeland werkt niet met een traditionele receptie met beperkte openingstijden, maar heeft een selfservice check-in / check-out via een betaalautomaat. U heeft daarom op Camperpark Zeeland alle vrijheid bij komen en gaan.

Bij aankomst parkeert u eerst uw camper voor de slagbomen en kiest u vervolgens zelf uw favoriete camperplaats uit. Houdt u er bij het kiezen van een plaats rekening mee dat er op het vierde veld (plaatsen 76 t/m 102) geen stroomaansluitingen zijn en dat sommige plaatsen op het camperpark vanwege de aanwezige bomen geen of minder goede ontvangst hebben voor satelliet-TV.

Als u een plaats heeft uitgekozen kunt u zichzelf vervolgens inchecken bij de betaalautomaat. Na betaling ontvangt u uw Camperpark Zeeland-kaart waarmee u onbeperkt toegang heeft tot het camperpark, de deuren van het sanitairgebouw kunt openen en van alle aanwezige voorzieningen gebruik kunt maken. Voor het gebruik van een aantal voorzieningen – zoals douchen, afwassen, water tanken voor de camper en het gebruik van de wasmachine en wasdroger – dient u uw kaart in de betaalautomaat op te waarderen.

Bij de betaalautomaat kunt u alleen met bankpas of creditcard betalen. Met contant geld betalen is om veiligheidsredenen helaas niet mogelijk.

Bij uw definitieve vertrek van het camperpark dient u zich zelf altijd uit te checken bij de betaalautomaat.

365 dagen per jaar open – 24 uur per dag camerabeveiliging

Camperpark Zeeland is 365 dagen per jaar geopend en is volledig geautomatiseerd. Er is geen receptie: u kunt tussen 6.00 uur ’s ochtends en 24.00 uur ’s avonds inchecken.

Gedurende uw verblijf op Camperpark Zeeland heeft u onbeperkte toegang tot het camperpark. U kunt met uw toegangs- / betaalkaart zo vaak u wilt uw camperplaats tijdelijk verlaten en het camperpark op- en afrijden.

In verband met de nachtrust en de ligging aan de rand van het natuurgebied De Schotsman is de toegangsslagboom alleen tussen 24.00 uur en 6.00 uur gesloten. Bij nood kunt u het camperpark echter ook gedurende deze tijd wel altijd verlaten met uw toegangs- / betaalkaart.

Het camperpark is ’s avonds verlicht, is omheind en wordt voor uw en onze veiligheid 24 uur per dag bewaakt met diverse videocamera’s.

Hoe werkt …