Facebook Twitter

Camperpark Zeeland i.v.m. Coronacrisis vooralsnog tot 10 mei 2020 gesloten

Kamperland, 29 maart 2020

Beste mensen,

In verband met de wereldwijde Coronapandemie zijn in Zeeland op vrijdagavond 27 maart 2020 aangescherpte maatregelen met betrekking tot de bestrijding van het coronavirus bekend gemaakt betreffende toerisme.

Na een week van geruchten kwam er het nieuws dat maandag 30 maart om 12.00 uur de noodverordening van de Veiligheidsregio Zeeland ook voor toerisme van kracht wordt.

De maatregelen hebben onder andere betrekking op:

  • Verbod op recreatief nachtverblijf (campings, camperplaatsen, etc.)
  • Verbod op gebruik van sanitaire voorzieningen recreatie

 

Waarom een noodverordening?

Gezien de beperkte omvang van de zorgcapaciteit in Zeeland is het op dit moment niet gewenst dat grote groepen toeristen naar Zeeland komen. Dit omdat hiermee de kans bestaat dat het zorgsysteem in Zeeland overbelast raakt en daarmee de zorgcontinuïteit in Zeeland, ook voor de bezoekende toeristen / gasten zelf, ernstig in gevaar dreigt te komen.

 

Duur van de maatregelen gericht op toerisme

De maatregelen met betrekking tot het toerisme in Zeeland zijn vooralsnog voor onbepaalde tijd van kracht. Ze worden uiterlijk 10 mei 2020 door de Veiligheidsregio Zeeland opnieuw beoordeeld op noodzaak en eventuele verlenging. De voorzitter kan de maatregelen ook eerder dan 10 mei intrekken als ze niet meer nodig zijn.

 

Camperpark Zeeland vooralsnog tot 10 mei 2020 gesloten

Gelet op bovenstaande noodverordening, maar ook vanwege onze eigen maatschappelijke verantwoordelijkheid, is ons Camperpark Zeeland voorlopig en vooralsnog tot 10 mei 2020 gesloten. Dit betekent dat ons camperpark ook onder andere tijdens Pasen, de Paasvakantie, de Meivakantie en het verlengde Weekend van 1 mei dicht zal zijn.

 

Zodra er nieuws te melden is met betrekking tot de genomen maatregelen (intrekken, beëindigen of verlengen), en wanneer u ons camperpark weer kunt bezoeken, zullen wij u dit laten weten via e-mail of via onze website.

Wij hopen u in betere tijden weer op ons mooie camperpark te mogen ontvangen.

Tot die tijd wensen wij u alle goeds; pas goed op uzelf en uw naasten, en boven alles: blijf gezond!

 

Hartelijke groeten uit Zeeland,
Margit & Marchienus de Jonge

Camperpark Zeeland