Facebook Twitter

Check-out

Bij uw definitieve vertrek van Camperpark Zeeland dient u altijd uit te checken, zodat uw plaats weer wordt vrij gegeven t.b.v. het verblijf van nieuwe gasten.

U kunt op 3 manieren uitchecken:

1. Uitchecken met een kaart waarop geen saldo staat 

U levert bij uw vertrek uw kaart in bij de betaalautomaat en krijgt daarvoor in de plaats een bonnetje met daarop een ��énmalige uitrijcode (* 4 cijfers #) die u vervolgens bij de slagboom bij de uitgang intoetst. De slagboom gaat daarna nog eenmaal voor u open om het camperpark te kunnen verlaten.

2. Uitchecken met een kaart waarop nog wel saldo staat

U heeft dan 2 keuzemogelijkheden:

A. Uw kaart behouden

U kunt uw tegoed dan bij een volgend bezoek aan ons camperpark alsnog gebruiken. Uw restantsaldo blijft nog 365 dagen geldig. U krijgt een bonnetje met daarop de hoogte van uw restantsaldo en de datum tot wanneer het tegoed geldig blijft. U kunt vervolgens uitrijden met uw kaart. De op de kaart door u ingevoerde gegevens blijven bewaard, zodat u deze bij een volgend bezoek aan ons camperpark niet opnieuw hoeft in te voeren.

B. Uw kaart inleveren

U vult uw (IBAN-) bankrekeningnummer en de naam van de rekeninghouder in bij de betaalautomaat en wij storten het restantsaldo terug op uw bankrekening. Uw kaart wordt vervolgens ingenomen door de betaalautomaat en u krijgt daarvoor in de plaats een bonnetje met daarop een é����nmalige uitrijcode (* 4 cijfers #) die u vervolgens bij de slagboom bij de uitgang intoetst. De slagboom gaat daarna nog eenmaal voor u open om het camperpark te kunnen verlaten.

Let op: U dient het camperpark met uw camper uiteraard te hebben verlaten voordat uw betaalde verblijfsduur is verlopen. Indien u later vertrekt en de door u eerder betaalde verblijfsduur wordt overschreden, dan dient u uw verblijf eerst bij de betaalautomaat te verlengen met minimaal de kortst mogelijke verlenging (= 4 uur), alvorens u kunt uitchecken en uitrijden.