Reserveer zelf!

Toelichting maart 2022:
Op dit moment wordt het camperpark voorzien van nieuwe installaties, waaronder de slagboom, de check-in automaat en de betalingsterminals. Mocht u ons op korte termijn bezoeken, dan kan het zijn dat deze voorzieningen nog niet (volledig) gereed zijn en de onderstaande beschrijving nog niet helemaal klopt. Lees meer...

Bij Camperpark Zeeland reserveert u zelf uw camperplaats. Dit kan al vanaf thuis of onderweg via onze website, of bij aankomst via de check-inzuil bij de ingang. 

Heeft u niet gereserveerd?

Dan parkeert u bij aankomst eerst uw camper voor de slagboom, en loopt u naar de check-in zuil. (Onthoud goed het kenteken van uw camper, want dit heeft u zo nodig!) Geef aan hoe lang u wilt blijven, en dan geeft het systeem de vrije plaatsen aan waar u uit kunt kiezen. U vult een aantal gegevens in en geeft aan of u stroom wenst, en na betaling met uw pinpas is de plaats voor u geboekt en kunt u meteen door de slagboom rijden. De slagbomen hebben kentekencamera's en openen automatisch. 

U ontvangt ook een persoonlijke pincode, deze kunt u gebruiken voor de toegang tot het sanitairgebouw. Ook werkt deze op de slagboom, voor het geval dat de kentekenherkenning niet werkt. 

De volgende voorzieningen zijn niet inbegrepen in de huurprijs, deze kunt u gebruiken d.m.v. contactloos betalen met uw pinpas, smartphone of smartwatch:

  • Douches
  • Warm water t.b.v. afwas
  • Wasmachine en droger
  • Schoon water tanken
  • Camperclean-automaat

Contant betalen is op ons park niet mogelijk!

365 dagen per jaar open – 24 uur per dag camerabeveiliging

Camperpark Zeeland is het hele jaar door geopend en is volledig geautomatiseerd. 

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 14.00 uur op de plaats, en hier kunt u blijven staan tot 12.00 uur op de dag van vertrek. Gedurende uw verblijf op Camperpark Zeeland heeft u overdag tussen 8.00 en 23.00 uur onbeperkte toegang tot het camperpark. U kunt zo vaak u wilt uw camperplaats tijdelijk verlaten en het camperpark op- en afrijden.

Het camperpark is omheind en wordt voor uw en onze veiligheid 24 uur per dag bewaakt met diverse videocamera’s. 's Nachts is het park verlicht d.m.v. lantaarns, echter houden wij de verlichting wel beperkt om lichtvervuiling in dit mooie gebied tegen te gaan.