Reserveer zelf!

Bij Camperpark Zeeland reserveert u zelf uw camperplaats. Dit kan al vanaf thuis of onderweg via onze website, of bij aankomst via de check-inzuil bij de ingang. 

Heeft u vooraf gereserveerd?

Dan hoeft u niet meer in te checken bij de automaat. De slagboom gaat automatisch open d.m.v. kentekenherkenning en u kunt direct naar de plaats rijden. Door binnen te rijden bent u automatisch ingecheckt. 

Heeft u niet vooraf gereserveerd?

Dan parkeert u bij aankomst eerst uw camper voor de slagboom, en loopt u naar de check-in zuil. (Onthoud goed het kenteken van uw camper, want dit heeft u zo nodig!) Geef aan hoe lang u wilt blijven, en dan geeft het systeem de vrije plaatsen aan waar u uit kunt kiezen. U vult een aantal gegevens in en geeft aan of u stroom wenst, en na betaling met uw pinpas is de plaats voor u geboekt en kunt u meteen door de slagboom rijden. De slagbomen hebben kentekencamera's en openen automatisch. 

Faciliteiten

De volgende voorzieningen zijn niet inbegrepen in de huurprijs, deze kunt u gebruiken d.m.v. contactloos betalen met uw pinpas, smartphone of smartwatch:

  • Douches
  • Warm water t.b.v. afwas
  • Wasmachine en droger
  • Schoon water tanken
  • Camperclean-automaat

Let op, contant betalen is op ons park niet mogelijk!

Toegangstijden

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 14.00 uur op de plaats, en hier kunt u blijven staan tot 12.00 uur op de dag van vertrek. Gedurende uw verblijf op Camperpark Zeeland heeft u onbeperkte toegang tot het camperpark. U kunt zo vaak u wilt uw camperplaats tijdelijk verlaten en het camperpark op- en afrijden. Wilt u wel rekening houden met de nachtrust tussen 23.00 en 8.00 uur? Gedurende deze uren verzoeken wij u om niet over het park te rijden, tenzij het strikt noodzakelijk is. 

Het camperpark is omheind en wordt voor uw en onze veiligheid 24 uur per dag bewaakt met diverse videocamera’s. 's Nachts is het park verlicht d.m.v. lantaarns, echter houden wij de verlichting wel beperkt om lichtvervuiling in dit mooie gebied tegen te gaan. 

Uitchecken

U hoeft niet uit te checken, op de dag van vertrek kunt u gewoon uitrijden en dan wordt u automatisch uitgecheckt. Heeft u nog betalingen openstaan? Dan kunt u deze betalen via de betaallink in de e-mail die u van ons heeft gekregen.