Campers Zeeland

Waarom met de campers naar Zeeland?

Met de campers naar Zeeland gaan is altijd een goed idee. En wil je graag omringd zijn met alleen maar andere campers? Kom dan naar Camperpark Zeeland. Wanneer u uw plaats voor de campers in Zeeland heeft gereserveerd gaat de slagboom bij aankomst automatisch open op basis van nummerplaatherkenning. Dat is nog een handig! Het fijne aan ons Camperpark is dat het bijna volledig geautomatiseerd is. Als u bijvoorbeeld gebruik wilt maken van de wasserette gaat dat via contactloze betaling.

Boek vandaag nog

De omgeving is schitterend

Wanneer u ervoor kiest om met de campers naar Zeeland te gaan zal dit een uitstekende keuze zijn. Naast de prachtige ligging van Camperpark Zeeland, namelijk direct aan het Veerse Meer, nodigt de omgeving nog meer uit om ontdekt te worden.

De omgeving is schitterend om te wandelen of te fietsen. Vanaf het Camperpark wandelt u zo Natuurgebied de Schotsman in. Het bijzondere aan dit natuurgebied is dat de kleuren per seizoen verschillen. Als u geluk heeft spot u enkele reeën in het bos. Ontdek snel meerdere wandelroutes door Zeeland!

Bent u meer een liefhebber van fietsen? Geen probleem! U ervaart snel genoeg waarom Zeeland de populairste fietsprovincie van Nederland is. Het fietsnetwerk van Zeeland kent vele schitterende ANWB-fietsroutes. Fiets van knooppunt naar knooppunt, zo gaat u nooit verdwalen. Pak bijvoorbeeld het pontje naar ondere meer Veere en Zierikzee. Hier zijn schitterende fietsroutes die u rondom Camperpark Zeeland niet heeft. Een echte aanrader is om vanaf ons Camperpark een rondje rondom het Veerse Meer te maken.

Ontdek alles in de omgeving

Wat kunt u verwachten van uw camperplaats aan zee?

Bij Camperpark Zeeland vindt u ruim 100 camperplaatsen. Het park is 365 dagen per jaar geopend, waardoor u het hele jaar kunt genieten met de campers in Zeeland. De camperplaatsen zijn voorzien van gras of schelpen als ondergrond. Alle plaatsen voor de campers in Zeeland zijn voorzien van 16 Ampère elektra. Het gebruik hiervan is optioneel. 

De camperplaatsen zijn geschikt voor campers in Zeeland van maximaal 10 meter. Is uw camper groter dan 8,5 meter? Reserveer dan een camperplaats in Zeeland in het midden van het park. Dan zal het op- en afrijden een stuk makkelijker gaan. Handig om te weten!

campers zeeland

Faciliteiten op het Camperpark

Nu vraagt u zich vast af hoe het met de faciliteiten op het Camperpark zit. Het park is immers grotendeels geautomatiseerd. U hoeft zich hier gelukkig geen zorgen om te maken. Faciliteiten waarvoor een kleine bijdrage nodig is, zoals de wasserette en de douches, kunnen contactloos betaald worden. 

Natuurlijk is er ook een Camper Service Station aanwezig voor uw campers in Zeeland. Hier kunt u schoon drinkwater tanken, vuilwater afvoeren en het chemisch toilet lozen. Aan faciliteiten geen geen gebrek dus voor uw campers in Zeeland. Geniet van een onbezorgde vakantie en maak er een heerlijke tijd van. Wij verwelkomen u graag op Camperpark Zeeland.

Boek hier uw camperplaats