Camperplek Kamperland aan het Veerse Meer

Gaat u met uw camper op vakantie en wilt u graag verblijven aan het water en vlakbij de zee? Dan is een camperplek in Kamperland de ideale vakantiebestemming. Parkeer de camper gemakkelijk bij Camperpark Zeeland. Met de wind in de haren en de zoute zeelucht om u heen, kan de vakantie direct beginnen.

Camperplek in Zeeland aan het water

Bij Camperpark Zeeland parkeert u de camper aan de rand van het Veerse Meer. De groene camperplaatsen liggen rustig, middenin de natuur aan natuurgebied De Schotsman. U wordt dan ook omringd door rust, ruimte en natuur. Een prachtige, centrale plek in Zeeland met de zee dichtbij. Vanuit hier kunt u verschillende uitstapjes maken, maar ook helemaal ontspannen aan het water.

Camperlek Kamperland op Camperpark Zeeland

Kamperland is een populaire vakantiebestemming. En dat vinden wij niet zo gek. Kamperland is de ideale uitvalsbasis voor watersportliefhebbers. Het strand, het Veerse Meer en de moderne jachthaven lenen zich perfect voor watersporters. Vanaf uw camperplek in Kamperland kunt u heel Zeeland ontdekken dankzij de centrale ligging. Binnen een straal van circa 25 kilometer vindt u diverse steden, dorpen, activiteiten en stranden. Alles om Zeeland te ontdekken.

Ruime camperplaats

Parkeer uw camper op één van onze ruime camperplaatsen. Heeft u een plekje op het oog? Uw favoriete camperplaats kunt u ook selecteren tijdens het boekingsproces. De camperplaatsen zijn voorzien van een gras- of schelpenbodem. De plaatsen zijn geschikt voor alle campers tot maximaal 10 meter. Bij het boeken van uw camperplek in Kamperland kunt u bij ons optioneel stroomaansluiting van 16 A bijboeken. Op de plattegrond vindt u de plaats waar u de meeste kans heeft op goede satellietontvangst. Bekijk hier onze plattegrond.

Kies uw camperplaats uit

Camperplek Kamperland op Camperpark Zeeland

Faciliteiten Camperpark Zeeland

Op ons camperpark in Kamperland zorgen we er graag voor dat u zorgeloos van uw vakantie kunt genieten. Bij onze Camper Service Station kunt u schoon drinkwater tanken, vuil water afvoeren, het chemisch toilet lozen, afval lozen en uw camper schoon maken. In het verwarmde sanitairgebouw kunt u gebruik maken van de douches en de toiletten. Ook is er een wasserette beschikbaar. WiFi is bij ons gratis.

Wilt u iedere ochtend wakker worden met verse broodjes? Dan kunt u ook gebruik maken van de Broodjesservice Vrouwenpolder.

Bekijk alle faciliteiten

Uitstapjes omgeving van Kamperland

In de omgeving van Camperpark Zeeland is van alles te beleven. Zeeland is een uniek stukje van Nederland, met veel water, zee en natuurgebieden. Er is dan ook altijd wat te doen. Ontdek bijvoorbeeld het Veerse Meer, een echt watersportparadijs. Of duik de natuur in en ontdek natuurgebied De Schotsman naast ons camperpark. Ook is een bezoek aan Nationaal Park Oosterschelde zeker de moeite waard. Heeft u meer zin in een bruisende omgeving? Bezoek dan de oude Zeeuwse dorpen en gezellige steden zoals Middelburg en Goes.

Bekijk de omgeving