Camperplaats Zeeland

Centraal in Zeeland, in Kamperland, vindt u Camperpark Zeeland. Al bijna 10 jaar is dit een vertrouwde plek voor veel camperliefhebbers. Vanuit het camperpark is de hele provincie Zeeland gemakkelijk te ontdekken. Alle prachtige dorpen, stranden en bezienswaardigheden zijn op een kleine afstand van de camperplaats in Zeeland. Wanneer komt u met de camper genieten bij Camperpark Zeeland?

Camperpark Zeeland

De camperplaatsen in Zeeland zijn prachtig gelegen in een rustige en groene omgeving. Met ruim 100 camperplaatsen is er plek genoeg om te genieten van een heerlijke vakantie. Met het natuurgebied de Schotsman en het Veerse Meer om de hoek zijn prachtige wandel- en vaartochten dichtbij. Ga bijvoorbeeld heerlijk watersporten beoefenen zoals waterskiën, duiken, of surfen. Of kies ervoor om te wandelen op Noord-Beveland. Met bijna 150 kilometer aan wandelnetwerk is dit een uitstapje voor meerdere dagen tijdens uw verblijf op onze camperplaats in Zeeland.

Boek nu uw camperplaats in Zeeland

Onze mooie camperplaats in Zeeland

Op het camperpark kunt u kiezen uit verschillende camperplaatsen. Alle camperplaatsen zijn zeer ruim en van alle gemakken voorzien, zoals een stroomaansluiting. Handig om te weten is dat het gebruik van stroom optioneel is. Wanneer u hier geen gebruik van wenst te maken schakelen wij de stroom bij uw plek uit. De camperplaatsen in Zeeland hebben gras of schelpenzand als ondergrond en zijn geschikt voor campers van maximaal 10 meter. Wanneer er plaats is op ons camperpark kunt u altijd een latere checkout boeken. Dan kunt u tot 20.00 uur verblijven op Camperpark Zeeland in plaats van 12.00 uur. 

Faciliteiten

Tijdens uw verblijf op uw camperplaats in Zeeland kunt u genieten van alle luxe faciliteiten op het camperpark. Zo zijn de faciliteiten speciaal afgestemd op uw camper. Enkele faciliteiten hebben wij hieronder voor u op een rij gezet:

  • Camper service station- Het camper service station kan onder andere gebruikt worden voor het tanken van schoon drinkwater, afvoeren van vuil water, lozen van het chemisch toilet en het afvoeren van huisvuil.

  • Douches en toiletten- Camperpark Zeeland beschikt over een verwarmd sanitairgebouw met 4 douches en 2 toiletten. De douches zijn tegen betaling te gebruiken. Goed om te weten: U kunt dit contactloos betalen.

  • Broodjesservice- Jos, van Broodjesservice Vrouwenpolder, bezorgt dagelijks de verste broodjes van Zeeland. Wil je elke dag verse broodjes? Bestel ze dan voor 20.00 uur via zijn website! De broodjes zijn elke ochtend tussen 6.45 uur en 8.15 uur op te halen in de wasserette.

Reserveer een camperplaats

Camper Service Station bij de camperplaats Zeeland

Unieke camperplaats in Zeeland

Leuke uitjes in de omgeving

Natuurlijk wilt u tijdens uw verblijf op Camperpark Zeeland leuke uitjes beleven. In de omgeving is genoeg te doen om er elke dag op uit te gaan, mocht u daar behoefte aan hebben. Dichtbij uw camperplaats in Zeeland is er namelijk ook genoeg te beleven.

Veerse Meer & Nationaal Park Oosterschelde

Om de hoek van het camperpark vindt u het Veerse Meer. Een ideaal meer om lekker op te gaan varen. Er zijn 17 eilandjes waar u kunt aanmeren. Hier kunt u wandelen door de bossen of over de strandjes. Doordat het water ondiep is kunnen de kinderen heerlijk het water in. Uiteraard is het Veerse Meer ook een ideale plek om watersporten te beoefenen.

Nationaal Park Oosterschelde is het grootste (van de 20) Nationaal Park van Nederland. Er leven hier extreem veel dieren, zoals verschillende vissoorten en vogels. Door de afwisseling van eb en vloed en de aanwezigheid van zowel zoet als zout water kunnen er zoveel verschillende dieren leven. Door de uitstekende waterkwaliteit vinden er elk jaar ruim één miljoen duiken plaats in de Oosterschelde. Ga jij duiken of spot je liever alle dieren?

Steden en dorpen

In de omgeving van uw camperplaats in Zeeland zijn veel leuke steden en dorpen te vinden voor een dagje uit. Een kleine greep uit deze plaatsen vindt u hieronder:

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland. Het wordt ook wel de monumentenstad van Zeeland genoemd met meer dan 1.200 monumenten. Wandel door de eeuwenoude stad heen, meer aan met je jacht of maak een rondvaart. In Middelburg is van alles te beleven. Natuurlijk zijn er ook veel leuke winkels en restaurants te vinden.

Met veel verschillende winkels, musea, hotels en het strand mag Domburg toch wel dé badplaats van Zeeland genoemd worden. Tijdens uw verblijf op uw camperplaats in Zeeland mag een bezoek aan deze bruisende plaats dan ook niet ontbreken. Wissel kunst en cultuur af met het relaxte strandleven. Een echte aanrader om te bezoeken is het Marie tak museum.

Ik wil een camperplaats reserveren in Zeeland