Camperplaats met uitzicht op zee

Wilt u graag een camperplaats met uitzicht op zee? Zoek niet langer verder! Camperpark Zeeland biedt unieke camperplaatsen in de mooiste provincie van Nederland. Met de Noordzeestranden om de hoek en aan het Veerse Meer wordt het genieten.

Boek nu

Uw camperplaats met uitzicht op zee

Op Camperpark Zeeland vindt u 147 prachtige camperplaatsen. Hiervan zijn de meeste plaatsen op gras. Ruim 25 plaatsen hebben schelpenzand als ondergrond. Alle camperplaatsen zijn geschikt voor campers van maximaal 10 meter. Een grote camper meenemen naar uw camperplaats aan zee is dus geen probleem!

Goed om te weten is dat u bij elke camperplaats een stroomaansluiting van 16 Ampère heeft. De WiFi bij uw camperplaats is gratis. Op de plattegrond kunt u alvast uw voorkeursplaats uitkiezen. Geef uw voorkeur door en wij proberen hier rekening mee te houden, zodat u daadwerkelijk op uw favoriete camperplaats vakantie kunt vieren. Gaat u voor een camperplaats met uitzicht op zee of zit u liever in het midden van Camperpark Zeeland?

Faciliteiten op het camperpark

Camperpark Zeeland heeft uitstekende faciliteiten voor een onbezorgde vakantie in Zeeland. Bij uw camperplaats met uitzicht op zee vindt u een verwarmd sanitair gebouw met douches en toiletten. Hier vindt u 4 douches en 2 toiletten. U kunt de douches activeren door contactloos te betalen.

In het sanitair gebouw vindt u ook een wasserette. De wasmachine- en droger werken ook via contactloos betalen. Zo heeft u altijd schone kleren tijdens uw vakantie. Heerlijk!

Op het terrein van Camperpark Zeeland staat een Camper service station. Hier kunt u onder andere schoon drinkwater tanken, afvalwater lozen en uw chemisch toilet legen. 

Elke dag verse broodjes bij het ontbijt, lekkerder kan toch niet? Geef elke dag voor 20.00 uur uw bestelling door bij Broodjesservice Vrouwenpolder en haal elke ochtend tussen 6.45 en 8.15 uur uw vers gebakken broodjes op in de wasserette.

 Boek nu uw camperplaats met uitzicht op zee

camperplaats met uitzicht op zee

Ga eropuit in de veelzijdige omgeving

De omgeving van uw camperplaats met uitzicht op zee is ronduit schitterend om te ontdekken. Of u nu de natuur wilt ontdekken of leuke steden in de buurt, het is allemaal mogelijk vanaf Camperpark Zeeland. Lees snel verder voor leuke tips in de omgeving.

Natuurgebied De Schotsman

Het bijzondere aan Natuurgebied de Schotsman is dat het is ontstaan bij de afsluiting van het Veerse Gat. Dit was onderdeel van de Deltawerken. Ontdek onder meer unieke en zeldzame planten en oude duinen. Het natuurgebied nodigt uit voor schitterende wandelingen. Dankzij de gemarkeerde wandelroutes zult u niet verdwalen. Er zijn 2 verschillende wandelroutes, namelijk van 3 kilometer en van 6 kilometer.

Steden en dorpen

Binnen een straal van 25 kilometer van Camperpark Zeeland vind je de leukste steden en dorpen van Zeeland. Iedere plaats heeft zijn eigen unieke kenmerken. Maak er een leuke dagen uit van met het hele gezin en ontdek wat Zeeland allemaal te bieden heeft.

Veere

Aan de plaats Veere denkt u misschien niet direct wanneer u een camperplaats met uitzicht op zee in Zeeland boekt, maar deze plaats zal u gegarandeerd verrassen. Een haven, veel terrassen en prachtige koopmanshuizen zijn enkele kenmerken van Veere. En vergeet ook niet om een rondwandeling langs de verdedigingswerken te maken.

Middelburg

Middelburg is de hoofdstad van de provincie Zeeland. Middelburg wordt met meer dan 1.200 monumenten ook wel de monumentenstad van Zeeland genoemd. Ontdek de historische haven, maar ook schitterende monumentenpanden uit de Gouden Eeuw. En overwin je de 207 treden van Abdijtoren de Lange Jan? Dan word je beloond met een schitterend uitzicht over Zeeland. Uiteraard zijn er ook meer dan voldoende winkels en restaurants voor een heerlijke dag uit. 

Handig om te weten

Wil je graag een camperplaats op Camperpark Zeeland boeken? Dan is het handig om te weten dat het camperpark grotendeels geautomatiseerd is. Bij aankomst zal de slagboom op basis van nummerplaatherkenning openen. Wij hopen u snel te mogen begroeten op uw camperplaats met uitzicht op zee.

Boek uw vakantie