Camperplaats aan zee

Gelegen in het schitterende Kamperland vindt u Camperpark Zeeland. Wanneer u met de camper op vakantie bent is dit de ideale locatie voor een heerlijke vakantie. Binnen een straal van 25 kilometer van het camperpark kunt u alles ontdekken wat Zeeland te bieden heeft.

Genieten met de camper

Een vakantie op een camperplaats aan zee is altijd een goed idee. Camperpark Zeeland is al bijna 10 jaar een vertrouwde plek voor veel camperliefhebbers. De combinatie van de schitterende omgeving met de leuke steden in de buurt zorgt ervoor dat u zich geen moment verveelt tijdens uw vakantie. Een camperplek in Kamperland staat garant voor plezier en vermaak. En om uw dag extra goed te beginnen kunt u elke dag verse broodjes bestellen via de broodjesservice.

Boek nu 

Prachtige camperplaats aan zee

Wanneer u kiest voor Camperpark Zeeland kiest u voor een schitterende locatie. Met een camperplaats aan zee zit u namelijk heerlijk. De Noordzeestranden liggen namelijk op korte afstand van het camperpark. Met ruim 100 camperplaatsen aan zee zit uw favoriete plekje er hoe dan ook tussen. De meeste camperplaatsen hebben gras als ondergrond, maar een aantal camperplaatsen aan zee zijn ook verhard. De camperplaats aan zee is geschikt voor campers van maximaal 10 meter.

Boek hier uw camperplaats

Luxe faciliteiten

Wanneer u kiest voor een camperplaats aan zee ontbreekt het u niet aan faciliteiten. Bij het camper service station kunt u terecht voor het tanken van schoon drinkwater, het afvoeren van vuil water, lozen van het chemisch toilet en afvoeren van het huisvuil. In het verwarmde sanitairgebouw vindt u de douches en toiletten. In het sanitairgebouw vindt u 4 douches en 2 toiletten. Zo kunt u na een heerlijke dag in Zeeland bij terugkomst bij uw camperplaats aan zee uzelf heerlijk opfrissen. En als uw kleren vies geworden zijn is dat ook geen probleem. In de wasserette kunt u namelijk al uw kleren wassen. In de wasserette bevindt zich naast de wasmachines ook een wasdroger. Dat is nog is ideaal tijdens uw verblijf op een camperplaats in Zeeland.

camperplaats aan zee

camperplaats aan zee kamperland

Gelegen in een schitterende omgeving

Uw campeerplaats aan zee is gelegen in een prachtige omgeving. Camperpark Zeeland is namelijk direct gelegen aan natuurgebied en dagrecreatieterrein De Schotsman en het Veerse Meer.

Natuurgebied de Schotsman

Natuurgebied de Schotsman is ontstaan bij de afsluiting van het Veerse Gat in 1961. Dit was onderdeel van de Deltawerken. Het bijzondere aan dit natuurgebied is dat het vroeger bestond uit stranden, schorren, slikken en duinen. Nu De Schotsman drooggevallen is is het een schitterend natuurgebied geworden die uitnodigt voor mooie wandelingen. U hoeft niet ver weg van uw camperplaats aan zee om te genieten van Zeeland. 

Veerse Meer

Het Veerse Meer wordt ook wel het watersportparadijs voor waterskiërs, duikers, vissers, surfers, kanoërs en zeilers genoemd. Daarnaast kunt op het Veerse Meer ook heerlijk varen. Er liggen vlakbij uw camperplaats aan het water 17 eilandjes waar u allemaal op kan aanmeren. Doordat het Veerse Meer ondiepe oevers heeft is het meer ook geschikt voor kinderen. Ontdek het Veerse Meer, vlakbij uw camperplaats aan zee.

Aanraders in de omgeving

Uiteraard zijn er vanaf uw camperplaats met uitzicht op zee veel bezienswaardigheden. Bezoek leuke steden en dorpen in de omgeving, zoals Veere, Middelburg, Goes, Domburg, Zierikzee en Vlissingen. Deze plaatsen bevinden zich allemaal op relatief kleine afstand van uw camperplaats aan zee. Verder kunt u de deltawerken bezoeken. Ontdek dit prachtige fenomeen wat onstaan is na de Watersnoodramp van 1953. Ten slotte kunt u in Zeeland ook heerlijk wandelen. Er is zoveel keuze uit natuurgebieden dat u altijd wel een mooie wandelroute vindt. Het Wandelnetwerk Eindeloos Noord-Beveland is een schitterend wandelnetwerk. Met bijna 150 kilometer wandelnetwerk via knooppunten kunt u heel Noord-Beveland ontdekken. Van alle slikken en schorren tot authentieke dorpjes in de buurt, het kan allemaal vanaf uw camperplaats aan zee. 

Ga op vakantie met de camper