Camperplaats aan het water

Camperpark Zeeland, met prachtige camperplaatsen aan het water, zorgt ervoor dat u een heerlijke onbezorgde vakantie heeft. Trek er lekker op uit in de provincie en maak bij terugkomst gebruik van de luxe faciliteiten op het camperpark. Wanneer mogen we u begroeten op een camperplaats aan het water?

Ga met de camper op vakantie!

Wanneer u kiest voor een mooie camperplaats aan het water in Nederland krijgt u geen seconde spijt. Camperpark Zeeland heeft namelijk alles in huis. Van een prachtige ligging tot goede faciliteiten. En natuurlijk zijn de camperplekken in Nederland uitermate geschikt voor een onvergetelijk verblijf.

De meeste camperplaatsen hebben gras als ondergrond. De overige camperplaatsen zijn verhard. Wanneer u uw camperplaats aan het water boekt kunt u een plaatsvoorkeur doorgeven. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u uw favorietje plekje op het camperpark krijgt. De camperplaatsen zijn voorzien van stroomaansluitingen van 16 ampère.

Daarnaast kunt u op het camperpark gebruik maken van onder andere het camper service station voor schoon drinkwater en de afvoer van huisvuil en het chemisch toilet. Verder kunt u gebruik maken van het verwarmde sanitairgebouw met douches en toiletten. Voor de vieze was kunt u terecht bij de wasserette en uiteraard beschikt uw camperplaats aan zee over gratis Wifi. Dagelijks verse broodjes bij het ontbijt? Bestel ze bij Broodjesservice Vrouwenpolder!

Boek nu

Heerlijke camperplaats aan het water

Camperpark Zeeland heeft prachtige camperplaatsen aan het water. Het camperpark is namelijk gelegen aan het Veerse Meer. Dit meer is ideaal voor als u verschillende watersporten wilt beoefenen. Natuurlijk kunt u ook heerlijk met de boot het water op. Meer aan bij één van 17 eilandjes en ontdek hoe prachtig deze zijn. Rondom het meer liggen ook meerdere steden en dorpen. Neem de fiets mee op de boot en meer aan bij de leuke plaatsen. Natuurlijk kunt u de plaatsen ook verkennen terwijl u aan het wandelen bent. 

Heerlijk op vakantie naar Zeeland

camperplaats aan het water

camperplaats aan het water in kamperland

Vermaak in de omgeving

In de omgeving van uw camperplaats aan het water is er genoeg vermaak te vinden. Om u een handje te helpen hebben wij enkele van onze favoriete bezigheden in Zeeland voor u op een rij gezet.

  • Nationaal Park Oosterschelde- Park Oosterschelde is één van de 20 Nationale Parken in Nederland. Het is zelfs het grootste Nationale Park van Nederland. Er leven veel verschillende dieren zoals vogels en vissen. Enkele vissoorten zijn ansjovis en bruinvissen. Wist u dat inktvissen speciaal naar het Oosterscheldegebied komen om te paren? Daarnaast is de Oosterschelde uitermate geschikt om te zwemmen en te duiken. Spot u alle dieren die op de bodem leven tijdens uw vakantie op een camperplaats aan het water?

  • Fietsen- Zeeland is een echte fietsprovincie. U kunt om het hele Veerse Meer fietsen. Op de meeste plekken kunt u heerlijk langs de waterrand fietsen. Voor de echte sportievelingen zijn er ook mountainbikeroutes uitgezet. Pak de mountainbike en ontdek de mooiste routes van Zeeland op een sportieve dag uit.

Meer uitjes in de omgeving

Evenementen in Zeeland

In Zeeland is er altijd genoeg te beleven. Met de zomer voor de deur heeft de provincie Zeeland weer genoeg leuke evenementen op de planning staan. Een greep uit de verschillende evenementen in Zeeland in de zomervakantie:

  • Concert at Sea in Brouwersdam (30 juni-2 juli)

  • Trekker Trek in Aagtekerke (23 juli)

  • Zomer Boulevard Markt in Vlissingen (24 juli)

  • Kermis in Middelburg (5-11 augustus)

  • Oldtimerdag in Middelburg (10 september)

Bekijk snel alle evenementen in Zeeland dichtbij uw camperplaats aan het water.

Praktische informatie

Aankomst- en vertrektijden en toegang

Op de dag van aankomst is de camperplaats aan het water vanaf 14.00 uur voor u beschikbaar. Op de dag van vertrek kunt u tot 12.00 uur gebruik maken van de plaats. 

De slagboom werkt op basis van nummerplaatherkenning en opent automatisch  wanneer u met uw camper bij uw camperplaats aan het water aankomt. De informatiemail die u kort voor aankomst van ons ontvangt, bevat een persoonlijke PIN-code. Onthoud deze code goed, want deze geeft u toegang tot het toiletgebouw. Mocht de slagboom niet openen dan kunt u ook naar binnen rijden door de PIN-code in te voeren.

Boek uw camperplaats aan het water