Camperplaats aan de kust

365 dagen per jaar genieten op uw camperplaats aan de kust. Dat klinkt vast goed? Het kan bij Camperpark Zeeland, de camper camping van Nederland. Dit comfortabele en rustig gelegen groene camperpark ligt aan het Veerse Meer. Vanaf uw camperplaats aan de kust kunt u al het schitterends van Zeeland gemakkelijk ontdekken. 

Ontspannen op een camperplaats aan de kust

Een camperplaats aan de kust, lekkerder kan het bijna niet. Bij Camperpark Zeeland kunt u kiezen uit verschillende plaatsen. Uw ideale camperplaats aan de kust zit er altijd tussen. Er zijn plaatsen beschikbaar op gras, maar ook op schelpenzand. Elke camperplaats is voorzien van 16 Ampère elektra. Let wel goed op dat uw camper niet groter is dan 10 meter. Heeft u een camper vanaf 8,5 meter? Kies dan een middenplaats. Deze camperplaats aan de kust is praktischer om op en af te rijden. 

Boek nu 

Alle faciliteiten zijn aanwezig

Wanneer u kiest voor een camperplaats aan de kust kiest u voor een onbezorgde vakantie. Dankzij de comfortabele faciliteiten bij Camperpark Zeeland hoeft u zich nergens druk om te maken. U hoeft alleen maar te genieten van de prachtige groene omgeving rondom uw camperplaats aan de kust. 

  • Douches en toiletten- In het sanitairgebouw vindt u 4 douchen en 2 toiletten. De douches zijn tegen betaling te gebruiken. U kunt contactloos betalen.
  • Camper service station- Bij het camperstation kunt u onder meer schoon drinkwater tanken, uw chemisch toilet lozen en huisvuil afvoeren.
  • Wasserette- Tegen betaling kunt u gebruikmaken van de wasserette. Hier staan wasmachines en een droger. De betaling gaat contactloos. Ook kunt u hier uw afwas doen. 
  • Broodjesservice- Heerlijk ontbijten op uw camperplaats aan de kust dankzij de broodjesservice van Broodjesservice Vrouwenpolder. Bestel voor 20.00 en haal elke ochtend uw verse broodjes op in de wasserette. 

En de Wifi is over het hele camperpark gratis te gebruiken!

Praktische informatie

  • Camperpark Zeeland is grotendeels geautomatiseerd. De slagboom werkt op basis van nummerplaatherkenning en opent automatisch. 
  • Contante betaling bij uw camperplaats aan de kust is niet mogelijk. Alle betalingen op het camperpark gaan contactloos.
  • Bij aankomst is uw camperplaats aan de kust vanaf 14.00 uur beschikbaar. Op de dag van vertrek kunt u tot 12.00 uur gebruikmaken van uw camperplaats.

Boek en start de camper direct!

camperplaats aan de kust

Ontdek de veelzijdige omgeving

De omgeving rondom uw camperplaats aan de kust nodigt uit om te ontdekken. Om u een handje te helpen hebben wij enkele leuke tips voor u op een rij gezet.

Noord-Beveland

Houdt u van watersporten en strand? Dan is Noord-Beveland, vlakbij uw camperplaats aan de kust, de ideale plek om te bezoeken. Jaarlijks brengen veel kitesurfers en andere watersporters een bezoek aan Noord-Beveland. Geniet op het Banjaarstrand bij Kamperland van het uitzicht op de Oosterscheldekering. Geniet in Kamperland ook van onder meer de heerlijke terrassen en leuke winkelstraten. 

Wandelen

Zeeland is een schitterende omgeving om in te wandelen. Vanaf uw camperplaats aan de kust bent u voor u het weet in Natuurgebied De Schotsman. Afhankelijk van het seizoen geniet u van verschillende kleuren in dit natuurgebied. Zo is het gebied in mei geel van de muurpeper, maar in augustus juist wit van de zeldzame parnassia en roze door het duizendguldenkruid. Ben u meer van het fietsen? Ook dit is een aanrader vanaf uw camperplaats aan de kust. Bekijk snel de leukste routes!

Steden en dorpen

In een straal van 25 kilometer van uw camperplaats aan de kust vindt u meerdere leuke steden en dorpen. Bezoek bijvoorbeeld Veere. Maak een wandeling langs de indrukwekkende verdedigingswerken, de jachthaven en over de Markt. Hier vindt u eeuwenoude koopmanshuizen en pakhuizen. 

De hoofdstad van Zeeland, Middelburg, kan natuurlijk ook niet ontbreken. Middelburg is dé monumentenstad van Zeeland. Bezoek de historische haven, maar zeker ook de straten met schitterende herenhuizen. De Abdijtoren de Lange Jan beklimmen is ook een aanrader. Geniet op de top van een schitterend uitzicht. Sluit de dag af bij de gezellige restaurants en terrassen.

Boek nu uw vakantie naar Zeeland