Camperpark Veerse Meer

Gaat u er lekker op uit met de camper? Dan is camperpark Zeeland, het camperpark aan het Veerse Meer, de ideale uitvalsbasis. Centraal gelegen in Zeeland, met veel natuur en water. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie op een camperplaats in Zeeland.

Boek nu uw camperplaats in Zeeland

Vakantie aan het Veerse Meer

Wist u dat het Veerse Meer uit 17 verschillende eilanden bestaat? Een aantal eilanden zijn speciaal voor vogels om hier te broeden en uit te rusten. De andere eilanden zijn voor iedereen toegankelijk. Het is ontzettend leuk om hier met de boot aan te meren of al suppend naartoe te gaan. Het Veerse Meer heeft ondiepe oevers waardoor het ook leuk is om met kinderen te bezoeken. Hier beleeft u samen volop waterpret vanaf ons camperpark aan het Veerse Meer.

Watersport tijdens uw vakantie in Zeeland

Bent u een echte watersportliefhebber? Dan bent u in Zeeland op de juiste plek. Vanaf ons camperpark aan het Veerse Meer kunt u verschillende watersporten beoefenen. Zeilen, kanoën, waterskiën, varen, suppen of windsurfen. Ontdek de verschillende eilanden en geniet van de mooie uitzichten op het water. Ook onder water kan je genieten van indrukwekkende bezienswaardigheden tijdens het snorkelen of duiken. Na een heerlijke dag op of in het water komt u weer terug op uw camperplaats aan zee met prachtig uitzicht.

Camperpark aan het Veerse Meer

Wanneer u met de camper naar Zeeland komt, bent u van harte welkom op ons camperpark aan het Veerse Meer. Camperpark Zeeland heeft 100 camperplaatsen en is bij uitstek dé camperplek van Kamperland. Een prachtige camperplaats aan het water. Hier kunt u gebruik maken van alle voorzieningen, zoals stroom, Wifi, sanitair en wasserette. Ook is er een service station beschikbaar waar u bijvoorbeeld het chemisch toilet kunt reinigen en schoon drinkwater kunt halen.

De centrale ligging van Camperpark Zeeland zorgt ervoor dat u naast het Veerse Meer, ook veel andere uitjes, bezienswaardigheden, stranden en dorpen heeft. Ontdek zelf waarom Zeeland een bijzondere vakantiebestemming is.

camperpark veerse meer

camperpark veerse meer in zeeland

Vakantie in Zeeland

Vanaf ons Camperpark aan het Veerse Meer ontdekt u de gehele provincie. Vanaf uw camperplaats aan de kust is er altijd iets te doen en veel te beleven. Ieder jaar is er bijvoorbeeld Concert at Sea, Trekker Trek, de Kermis en Oldtimerdag. Maar ook zijn er veel mooie fietsroutes en wandelingen. Door de natuur, maar ook langs verschillende bezienswaardigheden. Mountainbikeliefhebbers nemen niet voor niets de mountainbike vaak mee hiernaartoe op vakantie. Vanuit jouw camperplek ontdek je sportieve routes.

Onze tips:

  • Nationaal Park Oosterschelde
  • Dagje naar Middelburg
  • Ontdek Domburg
  • Natuurgebied en dagrecreatie De Schotsman
  • Deltawerken

Ontdek de omgeving