Genieten van een welverdiende vakantie op de camper camping Nederland. Rij met uw camper naar Zeeland en kom helemaal tot rust bij Camperpark Zeeland. Geniet van de prachtige omgeving en bezoek typische Zeeuwse plaatsen.

De leukste camper camping Nederland

Waarom zou u een vakantie boeken naar de camper camping Nederland? Camperpark Zeeland ligt goed bereikbaar en in het midden van de prachtige provincie Zeeland. Vanaf de camper camping Nederland kunt u alle kanten op voor een heerlijk dagje uit. Binnen 25 minuten van het camperpark bevinden zich bijna alle steden, dorpen en stranden die Zeeland telt. Zo verveelt u zich geen moment tijdens uw vakantie.

Boek nu

Wat is er allemaal te beleven?

In de omgeving van de camper camping Nederland is er veel te doen. Om het u makkelijk te maken hebben we enkele (actieve) uitjes voor u op een rij gezet:

  • Wandelen- Zeeland is een paradijs voor de wandelaar. De mogelijkheden zijn eindeloos vanaf de camper camping Nederland. Wandel door schitterende natuurgebieden, over prachtige stranden of door leuke steden en dorpen. Er zijn al wandelnetwerken op Noord-Beveland, Walcheren, Zuid-Beveland en Schouwen-Duiveland. Bekijk snel de verschillende routes.
  • Watersport- Doordat Camperpark Zeeland aan het Veerse Meer ligt en dichtbij onder andere de Noordzee en de Oosterschelde kunt u gemakkelijke watersporten beoefenen. Durft u het aan om te windsurfen of te wakeboarden?
  • Steden en dorpen- Vanaf de camper camping Nederland bent u voor u het weet in de leukste steden en dorpen. Bezoek bijvoorbeeld Veere met haar schitterende jachthaven. De hoofdstad van Zeeland, Middelburg, is ook een aanrader met al haar historie.
  • Nationaal Park Oosterschelde- Dit natuurgebied is met 35.000 hectare het grootste Nationaal Park van Nederland. Bezoek de verschillende diersoorten zoals vogels en vissen. Maar vergeet vooral niet een duik te nemen in de Oosterschelde.

De camperplaatsen

Op de camper camping Nederland vindt u altijd een geschikte camperplaats. De meeste camperplaatsen hebben gras als ondergrond. De overige plaatsen staan op schelpenzand. Alle camperplaatsen zijn voorzien van 16 Ampère elektra en zijn geschikt voor campers van maximaal 10 meter. Heeft u een camper vanaf 8,5 meter? Neem dan een middenplaats. Dit maakt het gemakkelijker voor het op en afrijden op de camper camping Nederland. 

Boek uw vakantie 

camper camping Nederland

Een onbezorgd verblijf

Tijdens uw vakantie op de camper camping Nederland kunt u gebruikmaken van luxe faciliteiten voor een heerlijke vakantie. Camperpark Zeeland beschikt over een verwarmd sanitairgebouw met douches en toiletten. U vindt hier ook een wasserette. Zo heeft u altijd schone kleren tijdens uw vakantie op de camper camping Nederland. Verse broodjes bestelt u via de broodjesservice. Bestel elke avond voor 20.00 uur uw broodjes en haal ze elke ochtend tussen 6.45 en 8.15 uur op in de wasserette. Hier heeft broodjesservive Vrouwenpolder de broodjes keurig voor u klaargelegd. En niet onbelangrijk is dat de WiFi op de hele camper camping Nederland gratis is!

Leuke evenementen in de omgeving

Tijdens uw op de camper camping Zeeland hoeft u niet stil te zitten. Zo zijn er nog de hele zomer meerdere leven evenementen in Zeeland. Lees snel verder en kijk of uw favoriete evenement erbij zit.

  • Visserijfeesten - 5 t/m 7 augustus in Breskens
  • Kermis - 5 t/m 11 augustus in Middelburg
  • Openluchtconcert Klassiek - 4/11/18/25 augustus in Vlissingen
  • Oldtimerdag - 10 september in Middelburg
  • Open Monumentendag - 10 en 11 september
  • Film by the Sea - 9 en 18 september in Vlissingen

Ik wil boeken