De beste camper camping Nederland

Genieten van een welverdiende vakantie op de beste camper camping van Nederland. Rij met uw camper naar Zeeland en kom helemaal tot rust bij Camperpark Zeeland. Geniet van de prachtige omgeving en bezoek typische Zeeuwse plaatsen.

De leukste camper camping van Nederland

Waarom zou u een vakantie boeken naar dé camper camping van Nederland? Camperpark Zeeland ligt goed bereikbaar en in het midden van de prachtige provincie Zeeland. Vanaf de camper camping in Nederland kunt u alle kanten op voor een heerlijk dagje uit. Binnen 25 minuten van het camperpark bevinden zich bijna alle steden, dorpen en stranden die Zeeland telt. Zo verveelt u zich geen moment tijdens uw vakantie.

Boek nu

Wat is er allemaal te beleven?

In de omgeving van de camper camping in Nederland is er veel te doen. Om het u makkelijk te maken hebben we enkele (actieve) uitjes voor u op een rij gezet:

Wandelen naar leuke steden en dorpen

  • Wandelen- Zeeland is een paradijs voor de wandelaar. De mogelijkheden zijn eindeloos vanaf de camper camping Nederland. Wandel door schitterende natuurgebieden, over prachtige stranden of door leuke steden en dorpen. Er zijn al wandelnetwerken op Noord-Beveland, Walcheren, Zuid-Beveland en Schouwen-Duiveland. Bekijk snel de verschillende routes.
  • Steden en dorpen- Vanaf de camper camping in Nederland bent u voor u het weet in de leukste steden en dorpen. Bezoek bijvoorbeeld Veere met haar schitterende jachthaven. De hoofdstad van Zeeland, Middelburg, is ook een aanrader met al haar historie.

Watersporten & Nationaal Park Oosterschelde

  • Watersport- Doordat Camperpark Zeeland aan het Veerse Meer ligt en dichtbij onder andere de Noordzee en de Oosterschelde kunt u gemakkelijke watersporten beoefenen. Durft u het aan om te windsurfen of te wakeboarden?
  • Nationaal Park Oosterschelde- Dit natuurgebied is met 35.000 hectare het grootste Nationaal Park van Nederland. Bezoek de verschillende diersoorten zoals vogels en vissen. Maar vergeet vooral niet een duik te nemen in de Oosterschelde.

De camperplaatsen aan het water

Op ons camperpark vindt u altijd een geschikte camperplaats. De meeste camper plaatsen hebben gras als ondergrond. De overige plaatsen staan op schelpenzand. Alle camperplaatsen zijn voorzien van 16 Ampère elektra en zijn geschikt voor campers van maximaal 10 meter. Heeft u een camper vanaf 8,5 meter? Neem dan een middenplaats. Dit maakt het gemakkelijker voor het op en afrijden op de camper camping in Nederland. 

Boek uw vakantie 

camper camping zeeland

camper camping nederland

Met de camper naar Zeeland?

Tijdens uw vakantie op de camper camping in Nederland kunt u gebruikmaken van luxe faciliteiten voor een heerlijke vakantie. Camperpark Zeeland beschikt over een verwarmd sanitairgebouw met douches en toiletten. U vindt hier ook een wasserette. Zo heeft u altijd schone kleren tijdens uw vakantie op de camper camping in Nederland.

Camper Service Station

Op het camperpark zijn ook speciale plaatsen waar u uw chemisch toilet kan lozen. Hier vindt u ook een watertappunt en kunt u uw vuilwater en huisvuil afvoeren. Het tanken van schoon drinkwater werkt via een contactloze betaling.

Broodjesservice Vrouwenpolder

Verse broodjes bestelt u via de broodjesservice. Bestel elke avond voor 20.00 uur uw broodjes en haal ze elke ochtend tussen 6.45 en 8.15 uur op in de wasserette. Hier heeft broodjesservive Vrouwenpolder de broodjes keurig voor u klaargelegd. En niet onbelangrijk is dat de WiFi op de hele camper camping in Nederland gratis is!

Leuke evenementen in de omgeving

Tijdens uw verblijf op het camperpark aan Veerse Meer. hoeft u niet stil te zitten. Zo zijn er nog de hele zomer meerdere leven evenementen in Zeeland in de zomervakantie. Lees snel verder en kijk of uw favoriete evenement erbij zit.

Een greep uit de evenementen

  • Visserijfeesten - 5 t/m 7 augustus in Breskens
  • Kermis - 5 t/m 11 augustus in Middelburg
  • Openluchtconcert Klassiek - 4/11/18/25 augustus in Vlissingen
  • Oldtimerdag - 10 september in Middelburg
  • Open Monumentendag - 10 en 11 september
  • Film by the Sea - 9 en 18 september in Vlissingen

Ik wil boeken

camper camping nederland zeeland