Facebook Twitter

Welkom! - Willkommen! - Welcome! - Bienvenue! - Benvenuto!
  • Slide1


‘Campers only!’

Camperpark Zeeland biedt uitsluitend en exclusief toegang en verblijf aan campers. Andere vormen van kamperen zijn niet toegestaan: ‘campers only’! Camperpark Zeeland heeft ruim 100 groene camperplaatsen met specifieke en unieke campervoorzieningen voor de noodzakelijke verzorging van uw camper. Camperpark Zeeland is uniek in Zeeland en Nederland. Er is op het gehele camperpark gratis draadloos internet (WiFi) beschikbaar.

Centraal in Zeeland

Camperpark Zeeland ligt zeer goed bereikbaar en zeer centraal in het hart van de provincie Zeeland. Het is daarom uw ideale uitvalsbasis voor uitstapjes van zeer uiteenlopende aard. Vanuit ons camperpark kunt u al het moois dat Zeeland te bieden heeft ontdekken en beleven. Binnen een straal van circa 25 km van het camperpark treft u nagenoeg alle steden, dorpen, stranden en bezienswaardigheden aan die Zeeland zo bijzonder maken!

Unieke selfservice check-in / check-out

Camperpark Zeeland werkt niet met een traditionele receptie met beperkte openingstijden, maar heeft een unieke selfservice check-in / check-out via een betaalautomaat (alleen PIN-pas of creditcard!). U heeft daarom op Camperpark Zeeland alle vrijheid bij komen en gaan. Camperpark Zeeland is 365 dagen per jaar geopend en wordt 24 uur per dag met camera’s beveiligd.

Toplocatie aan Veerse Meer en Noordzeestranden!

Camperpark Zeeland ligt midden in natuur- en recreatiegebied De Schotsman, direct aan de oever van het ‘watersportparadijs’ Veerse Meer en in de onmiddellijke nabijheid van de Veerse Gatdam, Oosterscheldekering en de mooie en schone Noordzeestranden. Naast strandbezoek, wandelen en fietsen zijn alle vormen van watersport mogelijk!