Onze comfortabele camperplaatsen

Op ons camperpark staat u in de buurt van het water (Veerse Meer). Elke camperplaats is voorzien van een stroomaansluiting van 16 Ampère. Het gebruik van stroom is optioneel, als u hiervoor kiest schakelt de stroom automatisch in op de dag van uw aankomst, en uit zodra het tijd is om weer te vertrekken.

De meeste camperplaatsen hebben gras als ondergrond, en daarnaast hebben we ook een aantal plekken op schelpenzand (de plaatsen 31 t/m 57).

De camperplaatsen is geschikt voor campers van maximaal 10 meter, maar de plekken in het midden van de velden zijn iets praktischer om op en af te rijden. Voor de campers vanaf ca. 8,5 meter is het daarom aan te raden een van de middenplaatsen te kiezen.

Op de dag van aankomst is de plaats vanaf 14.00 uur voor u gereserveerd. De vertrektijd is 12.00 uur. Wanneer de plaats nog langer beschikbaar is, bieden wij de mogelijkheid om een late checkout te boeken en tot 20.00 uur te blijven.

Kies zelf uw plek!

Bij het reserveren is het mogelijk om een plaatsvoorkeur aan te geven. Boekt u vooruit, dan worden hiervoor voorkeurskosten in rekening gebracht.